Muş Valisi Gündüzöz’den 15 Temmuz mesajı

Muş Valisi Gündüzöz’den 15 Temmuz mesajı
14 Temmuz 2022 14:42 | Son Güncellenme: 27 Ağustos 2022 11:21
457

Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlandı.

Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz yayımlandığı mesajında: “Tarihlerin 15 Temmuz 2016’yı gösterdiği günün gecesinde, büyük Türk milletinin bağrından çıkardığı şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şerefli üniformasını kendilerini kamufle için kullanan FETÖ/PDY terör örgütüne bağlı örgüt mensupları tarafından aziz milletimizin hür iradesi ile seçilen meşru yönetim gasp edilmeye çalışılmış, Türkiye Cumhuriyeti karanlık ellere teslim edilmek istenmiştir. 

Büyük Türk milleti, tarihimize kara bir leke olarak geçirilmek istenilen o karanlık geceyi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın önderliğinde dünyadaki tüm mazlum milletlere örnek olacak şekilde demokrasiye ve milli birliğe sahip çıkma gecesine çevirmeyi başarmıştır.

15 Temmuz gecesi milletimizin iradesine sahip çıktığı kutlu bir gecedir. Şundan eminiz ki, Türk tarihi o gece gözünü kırpmadan ölüme yürüyen 251 şehidimizi ve 2193 gazimizi nesilden nesileaktaracak, 15 Temmuz´un kahramanları asla unutulmayacaktır. 

Devletimiz, asil milletimizin dua ve destekleriyle; ülkemizin bekasına, birliğine, dirliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verdiği mücadeleden hiçbir zaman taviz vermeyecektir. 

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü´nün sene-i devriyesi münasebetiyle tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Muş Haber

Muş haberleri ve son dakika muş haber sitesi. Bulanık, Hasköy, Korkut, Malazgirt ve Varto ilçelerinin 49 Muş Gazetesi güncel haberleri.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.