Muş’ta öğrenciler ve şoförler arasında kriz! Belediyeden ilk açıklama geldi

Muş’ta öğrenciler ve şoförler arasında kriz! Belediyeden ilk açıklama geldi
8 Haziran 2022 18:59
946

Muş Alparslan Üniversitesi öğrencisi ile otobüs sürücüsünün arasında yaşayan tartışma sonrası otobüs şoförünün öğrenciye hakaret ettiği iddiası üzerine Muş Belediyesi yaptığı açıklamada, otobüste üniversite öğrencisine hakaret ettiği iddia edilen sürücünün iş akdinin feshedildiğini bildirdi.

Muş Belediyesinden yapılan açıklamada: “07.06.2022 Salı günü Muş Alpaslan Üniversitesi toplu taşıma hattında bir öğrencimize yapılan hakaretin tarafımıza bildirilmesi üzerine gerekli tahkikat yapılmış, söz konusu güzergahtan sorumlu kooperatif yetkililerince şoförün iş akdi fesh edildiği bildirilmiştir.

Bizlerin emaneti olarak ilimizde misafir ettiğimiz öğrencilerimizin hakkını, hukukunu korumak boynumuzun borcudur. Onlara yapılan en küçük haksızlığı kabul etmeyeceğimiz gibi gereğini de yapacağımızı kamuoyunun bilgisine arz ederiz.”

Öte yandan; Muş Alparslan Üniversitesinde (MAUN) eğitim gören öğrenciler, ulaşımda yaşanan sıkıntıların çözüme kavuşturulması ve yaşanan sorunlara dikkat çekmek için eylem yaparak tepkilerini dile getirdi.

Muş haberleri ve son dakika muş haber sitesi. Bulanık, Hasköy, Korkut, Malazgirt ve Varto ilçelerinin 49 Muş Gazetesi güncel haberleri.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.