Muş Belediyesinde Haziran ayı toplantısı yapıldı

Muş Belediyesinde Haziran ayı toplantısı yapıldı
3 Haziran 2022 17:00
423

Muş Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında gerçekleştirildi.

AK Parti, HDP ve CHP meclis üyelerinin katılımı ile yapılan meclis toplantısında Belediye Başkanı Feyat Asya, yapılan ve yapılması planlanan yatırım ve projeler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Muş Belediye Başkanı Asya konuşmasında, “Haziran ayı meclis toplantımızın hayırlara vesile olması dileğiyle tüm katılımcıları selamlıyorum. Alacağımız kararların özelde şehrimize, hemşehrilerimize genelde ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum. Geçen meclisimizde plan ve programlarımızı genel hatları ile aktarmıştık. Hamdolsun planladığımızın üstünde bir performans göstermek suretiyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Şehrimizin önemli projelerinden içme suyu isale hattı ve arıtma tesisi yapım işi hızla ilerliyor. Bu projemize ilgilerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımıza meclisimiz, şehrimiz ve halkımız adına şükran ve minnetlerimi arz ediyorum. Atıksu Arıtma tesisimizi de son aşamaya getirdik. Projemizin takibini yakından yapıyoruz. Bunun birlikte önümüzdeki hafta Salı günü üstyapı ile ilgili bir ihalemiz olacak. Hürriyet ve Eski Erzurum Caddeleri ile bu caddelerin bağlantı yollarının üstyapısını bir an önce yapmayı planlıyoruz.

İhale sürecinin tamamlanması ile bu caddelerimizin yol, kaldırım ve aydınlatmalarını yenilemek üzere çalışmalarımızı başlatacağız. Yöresel ürünler halimizin temelini önümüzdeki günlerde atacağız. Bunların dışında gençlik merkezlerimiz, yeşil alanlarla ilgili başlattığımız çalışmalar devam etmekte. 2022 yılı çalışma sezonunun bereketli geçmesini, şehrimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı işler yapmamıza vesile olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Asya’nın konuşmasının ardından meclise katılan vatandaşların talep ve önerileri dinlendi. Toplantı meclise havale edilen evrakların görüşülmesi ile devam etti.

Muş haberleri ve son dakika muş haber sitesi. Bulanık, Hasköy, Korkut, Malazgirt ve Varto ilçelerinin 49 Muş Gazetesi güncel haberleri.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.