Muş’ta kırsal kalkınma yatırımları sözleşmeleri imzalanıyor

Muş’ta kırsal kalkınma yatırımları sözleşmeleri imzalanıyor
21 Haziran 2022 13:03
383

Muş Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı 14.2 etap sözleşmelerini imzalanmaya devam ediyor.

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında hibe almayı hak kazanan projelerin sözleşmeleri Tarım ve Orman Bakanlığının temsilen Muş Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Gün ile yatırımcılar tarafından imzalanıyor.

Muş Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Gün imza töreninde yaptığı konuşmada; “Bakanlığımız tarafından verilen desteklerin 2006 yılından beri devam ettiğini belirterek 14.2 Etap Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında ilimizde 397 adet makine, 5 adet altyapı ve 2 adet ekonomik yapı projeleri olma üzere toplamda 404 adet projeye 13 milyon 183 bin 801 TL tutarında hibe desteği sağlanacaktır.

Gün konuşmasının devamında; Gıda üretiminin dünya genelinde risk altında olduğunu her geçen gün hissediyoruz.  Bakanlığımızın destekleri ile üreticilerimiz ve bizler koordineli bir şekilde çalışarak ekilmemiş bir karış toprak, yavrulama sayısı artırılmamış hayvancılık işletmesi bırakmamak adına seferberlik ilan ediyor ve birlikte üreten Muş hedefine doğru ilerliyoruz. İfadelerini kullandı.

Yapılacak olan yatırımların ilimize hayırlı olması temennisinde bulunan Gün, yatırım yapmak isteyenlerin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz birlikte üretip birlikte güçleneceğiz” dedi.

Muş Haberleri

Muş haberleri ve son dakika muş haber sitesi. Bulanık, Hasköy, Korkut, Malazgirt ve Varto ilçelerinin 49 Muş Gazetesi güncel haberleri.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.