Muş yöresel ürünler pazarı inşaatı devam ediyor

Muş yöresel ürünler pazarı inşaatı devam ediyor
2 Temmuz 2022 16:44 | Son Güncellenme: 27 Ağustos 2022 11:21
621

Her geçen gün yapılan hizmetlerle gelişen ve büyüyen Muş’un kapalı çarşı ihtiyacının karşılanması için Muş Belediyesi tarafından uygulanan Yöresel Ürünler Pazarı Projesi hızla ilerliyor.

Muş Belediyesi’nin eski sebze hali içerisinde yaptığı Muş Yöresel Ürünler Pazarı inşaatı devam ediyor. Bin 580 metrekare alan üzerine 30 adet işyerinin yapılacağı yeni tesiste, ilimize özgü ürünler satılacak. Yeni proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, “Geçtiğimiz günlerde temelini atarak çalışmasını başlattığımız Yöresel Ürünler Pazarı yapım çalışmamız devam ediyor.

İlimizin ve vatandaşlarımızın beklentilerini önceleyerek hizmet üretiyoruz. Altyapı ve üstyapı hizmetleri ile adeta yeniden dizayn ettiğimiz şehrimizde artık yeni tesisler, yeni imkanlar oluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Güzel bir coğrafyaya sahip şehrimizin yöresel ürünlerinin sergilenip satılacağı, tüketicilerin bu ürünlere ulaşmasını kolaylaştırmak için bu projemizi hayata geçiriyoruz.

Aynı şekilde üreticilerimize Pazar imkanı oluşturarak daha fazla üretimin önünü açacağımızı umuyoruz. Proje kapsamında 30 işyeri yapıyoruz. Yıl sonuna kadar tamamlamayı hedeflediğimiz Yöresel Ürünler Pazarındaki işyerlerini satışa çıkararak hizmete sunacağız” dedi.

Muş haberleri ve son dakika muş haber sitesi. Bulanık, Hasköy, Korkut, Malazgirt ve Varto ilçelerinin 49 Muş Gazetesi güncel haberleri.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.