Muş Belediyesinden ücretsiz danışmanlık hizmeti!

Muş Belediyesinden ücretsiz danışmanlık hizmeti!
28 Temmuz 2022 14:00 | Son Güncellenme: 27 Ağustos 2022 11:21
633

Muş Belediyesi, üniversite sınavına giren öğrencilerin doğru tercih yapabilmesi için geçen yıllar başlattığı ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini bu yıl da uyguluyor.

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite adaylarının tercih maratonu başladı. Muş Belediyesi öğrencilerin geleceğine katkı sunmak adına ücretsiz tercih danışmanlığı ofisi kurdu. Porsor Ana Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde verilecek danışmanlık hizmeti 27 Temmuz 5 Ağustos tarihleri arasında 08.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya da YKS tercih günlerinin başladığını ifade ederek “Kıymetli öğrencilerimizin YKS sınav sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum. Bir yıl boyunca verdikleri emeklerinin karşılığını aldıklarını umuyorum. Muş Belediyesi olarak bu süreçte öğrencilerimize destek olmak için geçtiğimiz yıllarda başlattığımız tercih danışmanlık hizmetini bu yıl da veriyoruz. Öğrenci kardeşlerimizin doğru tercih yapmalarını sağlamak için tecrübeli arkadaşlarımızla onları yönlendirmeye çalışacağız. Dileğimiz ve temennimiz her bir kardeşimizin hedefine ulaşmasıdır” dedi.

Muş haberleri ve son dakika muş haber sitesi. Bulanık, Hasköy, Korkut, Malazgirt ve Varto ilçelerinin 49 Muş Gazetesi güncel haberleri.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.